Οι Influencers στην TikTok θα μπορούσαν να κερδίσουν έως και 1 εκατομμύριο δολάρια ανά δημοσίευση

0
541
Ακολουθήστε μας στα social media

Οι Influencers στην TikTok θα μπορούσαν να κερδίσουν έως και 1 εκατομμύριο δολάρια ανά δημοσίευση

Η TikTok αυξήθηκε ραγδαία το 2019 και αυτό δεν είναι μόνο εμφανές στον αριθμό των downloads και των καθημερινών χρηστών. Τώρα, νέες έρευνες υποδηλώνουν ότι οι influencers των social media θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι και 1 εκατομμύριο δολάρια ανά δημοσίευση έως το 2021 μέσω σύντομων βίντεο.

Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα τεχνολογίας Morning Consult, η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί τόσο γρήγορα ώστε οι influencers να είναι σε θέση να κερδίσουν πολλά.

Οι διάσημοι χρήστες του TikTok βγάζουν ήδη περίπου 200.000 δολάρια ανά δημοσίευση δημοσιεύοντας βίντεο από χορηγούς.

Ο πιο γνωστός infuencer της TikTok είναι ο Loren Grey, ο οποίος έχει 35 εκατομμύρια ακόλουθους και υπολογίζει περίπου 175.000 δολάρια ανά δημοσίευση.

Η έρευνα υποδηλώνει ότι οι influencers θα μπορούσαν να χρεώσουν 0,005 δολάρια ανά ακόλουθο για κάθε χορηγία. Δεδομένου ότι τα βίντεο διαρκούν μόνο 15 με 60 δευτερόλεπτα, τους καθιστά μερικούς από τους πιο γρήγορα κερδισμένους ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο James Whatley, ένας συνεργάτης στρατηγικής στο Digital UK – το πρακτορείο μάρκετινγκ – δήλωσε στο The Guardian ότι οι εταιρείες στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς την επένδυση σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

“Μπορώ πραγματικά να πιστέψω αυτούς τους αριθμούς αν κοιτάξετε πόσα χρήματα έχουν πεταχτεί στο Instagram”, είπε. “Η TikTok είναι το καυτό νέο προϊόν και ρίχνονται σε αυτόν τόνοι χρημάτων. Ο ταχύτερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στην TikTok είναι να ζητήσετε από το νούμερο ένα influencer να προωθήσει το προϊόν σας. Μόλις αυτή την εβδομάδα, η TikTok και το βιντεοπαιχνίδι Fortnite ανακοίνωσαν μια συμφωνία όπου θα γίνει διαγωνισμός για τον καλύτερο χορό για την TikTok, που θα δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι Fortnite. “