Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022
Αρχική Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή: Νέο Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή για την ΑΕΑΠ

Αγία Παρασκευή: Νέο Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή για την ΑΕΑΠ

0
386

Αγία Παρασκευή: Νέο Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή για την ΑΕΑΠ

Αγία Παρασκευή:Η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής (ΑΕΑΠ) γνωστοποιεί τα ονόματα των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της, το οποίο προέκυψε μετά τη γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση της 30ης Ιουνίου.
Ειδικότερα, η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Μάκης Κεχρής.
Αντιπρόεδρος: Αργυρώ Μπονάρου.
Γενικός γραμματέας: Ανδρέας Γκιζιώτης.
Ταμίας: Αλίκη Ζωγράφου.
Ειδικός γραμματέας: Ελένη Μπρικοπούλου.
Μέλη: Γρηγόρης ΑλεξάκηςΚατερίνα ΚωνσταντάραΧαράλαμπος ΚύργιοςΚωνσταντίνα Φουρνάρη.
Αγία Παρασκευή: Νέο Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή για την ΑΕΑΠ
Αγία Παρασκευή: Νέο Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή για την ΑΕΑΠ
Η Εξελεγκτική Επιτροπή θα απαρτίζεται από τους Γεώργιο ΒοζίκηΚωνσταντίνο Ευδοκιάδη και τον Παύλο Σταθόπουλο.
«Συνεχίζουμε με όραμα έναν δυνατό και υγιή σύλλογο, προάγοντας το άθλημα της πετοσφαίρισης σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και μη. Ευχαριστούμε τους γονείς και φίλους της Ομάδας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και προσβλέπουμε σε μια άψογη συνεργασία μαζί τους», σημειώνει το νέο Δ.Σ.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com