Φανερωμένη Χολαργού: Εθελοντική αιμοδοσία σε μέρες καραντίνας: 142 Ευχαριστώ

0
719
Ακολουθήστε μας στα social media

Η αθρόα προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών κάτω από τις πρωτοφανείς συνθήκες που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας κατά την τρέχουσα περίοδο, μας κάνει πραγματικά υπερήφανους για τα τεράστια αποθέματα αγάπης και προσφοράς των ενοριτών μας και των φίλων του Ιερού Ναού μας.
Ένα πολύ μεγάλο και θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους Εσάς, τους 142 αιμοδότες, που προσήλθατε σήμερα Κυριακή των Βαΐων 12 Απριλίου 2020 στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώσαμε στις αίθουσες του «Σημάντρου», κατά την οποία συγκεντρώθηκαν 129 φιάλες αίματος, σε μια περίοδο που οι ανάγκες της χώρας μας σε αίμα είναι τεράστιες, λόγω της διακοπής εισαγωγής αίματος από το εξωτερικό.
Μαζί με τις ευχαριστίες μας, σε όλους σας μαζί αλλά και στον καθένα σας ξεχωριστά, σας αξίζουν επίσης πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ διότι, η προσφορά σας αυτή έγινε στις παράξενες για όλους μας ημέρες και κάτω απ΄τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσε η καταστροφική πανδημία του COVID-19. Για να προσφέρετε το αίμα σας, το πολύτιμο αυτό για πολλούς συνανθρώπους μας δώρο σας, επιδείξατε υποδειγματική υπομονή και συνεργαστήκατε άψογα τόσο μαζί μας, όσο και με το νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να τηρηθούν όλα τα  αναγκαία μέτρα προστασίας.
Apo kardiasΓια τους παραπάνω λόγους σας ευχόμαστε από καρδιάς, η Παναγία Φανερωμένη να χαρίζει υγεία και δύναμη, σ΄ Εσάς προσωπικά και στις οικογένειές σας!
 Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» το οποίο, στο σύνολό του, με προθυμία και μεγάλη  αυταπάρνηση, «υπερέβη εαυτόν» και, από τις 08:00 π.μ. έως και τις 4:00 μ.μ. της Κυριακής των Βαΐων, “εδαπανήθησαν άπαντες εις το καθήκον”.
Ευχαριστίες πολλές οφείλονται και σε όλα τα μέλη της  Επιτροπής Ενοριακής Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Ναού μας, τα οποία, με ανεξάντλητη φροντίδα, αγάπη και ευγένεια ανταποκρίθηκαν, τόσο στις ανάγκες της αιμοδοσίας, όσο και -κυρίως- στην πολυώδυνη τήρηση των αναγκαίων μέτρων αποστάσεως, απολυμάνσεως και ασφαλείας.
 Όλους σας, μέσα από την καρδιά μας, Σας ευχαριστούμε πολύ και Σας ευχόμαστε Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση!

 

Καθεδρ. Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας