Νέα Φιλαδέλφεια: Χώροι λειτουργίας τμημάτων για όλους

0
126

Νέα Φιλαδέλφεια: Χώροι λειτουργίας τμημάτων για όλους

Νέα Φιλαδέλφεια:  Ξεκινούν την λειτουργία τους τα τμήματα (ενηλίκων) εκμάθησης Ιταλικών και Αγγλικών, το τμήμα Θεατρικής Ομάδας καθώς και το τμήμα Φωτογραφίας (προχωρημένων) από την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.

Νέα Φιλαδέλφεια: Χώροι λειτουργίας τμημάτων για όλους
Νέα Φιλαδέλφεια: Χώροι λειτουργίας τμημάτων για όλους

Τα μαθήματα των ξένων γλωσσών και του Θεάτρου θα διεξάγονται στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45) ενώ το μάθημα Φωτογραφίας (Σκοτεινός Θάλαμος), στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας (Αγ. Αναργύρων 9).

Λόγω των νέων συνθηκών που επικρατούν στην καθημερινότητα όλων, εξαιτίας του Covid – 19, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η διεξαγωγή των μαθημάτων να πραγματοποιηθεί με τον ασφαλέστερο για τους συμμετέχοντες σε αυτά τρόπο, ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, όπως:

  • Σε όλους τους χώρους είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας καθ’όλη την διάρκεια της παραμονής σας σε αυτούς.

 

  • Μεταξύ των συμμετεχόντων σε όλους τους χώρους των μαθημάτων  θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας (τουλάχιστον 1,5 μέτρο).

 

  • Κατά την είσοδο (και την έξοδο) στους χώρους μαθημάτων θα καταγράφεται η παρουσία του κάθε συμμετέχοντα σε ειδικό κατάλογο εισερχόμενων-εξερχόμενων για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω COVID 19.

 

Τα τμήματα εικαστικών (Κεραμική – Ζωγραφική), Θεωρίας Φωτογραφίας, και Παραδοσιακών Χορών θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους εντός των επόμενων ημερών και θα ενημερωθείτε με νεότερο Δελτίο Τύπου.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού στα τηλέφωνα: 2132026331 – 332 – 356

                                                                                                                                                                                                                                                                                               Από το γραφείο Τύπου