Εθελοντική Αιμοδοσία: Στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

0
474
Ακολουθήστε μας στα social media

Εθελοντική Αιμοδοσία: Στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Εθελοντική Αιμοδοσία: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 στην αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ., η αιμοδοσία που διοργάνωσε η διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως σκοπό της την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.
Εκτός από την προσφορά τους σε αίμα, πολλοί από τους συμμετέχοντες έδωσαν δείγμα και εγγράφηκαν στην τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο στην πράξη μία νέα και πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου μας, σε συνεργασία πάντα με το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς.
Ethelontiki Aimodosia: Sto Dimo Neas Filadelfeias Neas Xalkidonas
Ethelontiki Aimodosia: Sto Dimo Neas Filadelfeias Neas Xalkidonas
Ο στόχος δεν είναι άλλος από την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας, γεγονός που θα δώσει ελπίδα ζωής σε πολλούς συμπολίτες μας.
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν σε ακόμη ένα κάλεσμα της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας καθώς επίσης και το προσωπικό του νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» για την άψογη συνεργασία και την ενημέρωση που παρείχαν στους εθελοντές αιμοδότες.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com