Νέα Ιωνία: Συνεχίζονται οι εργασίας επισκευής οδοστρωμάτων

0
182

Νέα Ιωνία: Συνεχίζονται οι εργασίας επισκευής οδοστρωμάτων

Νέα Ιωνία: Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής και συντήρησης φθαρμένων οδοστρωμάτων που έχουν υποστεί διάφορες ζημιές εξαιτίας των καιρικών συνθηκών ή λόγω της παλαιότητας τους. Δίνουμε προτεραιότητα στις καθημερινές παρεμβάσεις που εξασφαλίζουν την ασφαλή διέλευση οχημάτων και πεζών στους δρόμους της πόλης μας.

Οι τελευταίες εργασίες αφορούν τις οδούς:
– Δωδεκανήσου & Μεσσηνίας
– Δωδεκανήσου & Κασταμονής
– Ανδρέα Κάλβου

Νέα Ιωνία: Συνεχίζονται οι εργασίας επισκευής οδοστρωμάτων
Νέα Ιωνία: Συνεχίζονται οι εργασίας επισκευής οδοστρωμάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.