Νέα Ιωνία: Έλεγχοι στην λαϊκή από την δημοτική αστυνομία του δήμου

0
804

Νέα Ιωνία: Έλεγχοι στην λαϊκή από την δημοτική αστυνομία του δήμου

Νέα Ιωνία: Συνεχίστηκαν και σήμερα Πέμπτη 26/3/2020, οι έλεγχοι τήρησης μέτρων για τη μη διασπορά του κορονοιου στις Λαϊκές αγορές της πόλης μας, στο κέντρο (Κ.Βαρναλη), στη Νεάπολη (Ν.Γιαννα) και στην Αλσούπολη (Λαυρίου).

Συζητήσαμε με τους επόπτες των λαϊκών αγορών καθώς και με τους επαγγελματίες.

Διαπιστώσαμε πλήρη τήρηση των μέτρων τόσο όσον αφορά για την απόσταση των παγκων όσο και για τα μέτρα προφύλαξης από τους επαγγελματίες των χώρων και από τους πολίτες.

Επίσης συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι σε πάρκα, παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους και στους δρόμους της πόλης μας για την τήρηση των μέτρων για τη μετακίνηση των πολιτών.
Δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις και υπήρξε συμμόρφωση των κατοίκων με τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί.

Ευχαριστούμε τόσο τους επαγγελματιες, όσο και του πολίτες για την συνεργασία τους.

Συνεχίζουμε πάντα δίπλα στο Πολίτη για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί, αλλά ελέγχοντας και τηρώντας πάντα τους κανόνες και τα μέτρα για τη μη διασπορά του covid-19.

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ βοηθώντας τους εαυτούς μας, τους γύρω μας, αλλά και τις υπηρεσίες που συνεχίζουν να εργάζονται για την υγεία και την ασφάλεια όλων μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.