Εργασίες καθαρισμού: Από τα συνεργεία του Δήμου Νέας Ιωνίας

0
478
Ακολουθήστε μας στα social media

Εργασίες καθαρισμού: Από τα συνεργεία του Δήμου Νέας Ιωνίας

Εργασίες καθαρισμού:Συνεχίστηκαν και την Κυριακή 19/7 οι εργασίες του Δήμου Νέας Ιωνίας για την τήρηση της καθαριότητας και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στην πόλη.
Παράλληλα με τις εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού, συνεχίζεται ο καθαρισμός, οι αποφράξεις και η τοποθέτηση ταμπλετών στα φρεάτια απορροής των ομβρίων σε όλες τις γειτονιές του Δήμου, όπως αναφέρει η διοίκηση.
Ergasies katharismoy: Apo ta synergeia tou Dimou Neas Iwnias
Ergasies katharismoy: Apo ta synergeia tou Dimou Neas Iwnias
Επίσης, στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας τα δημοτικά συνεργεία καθάρισαν παλιά εγκαταλελειμμένα σπίτια, «που αποτελούν υγειονομικές βόμβες για τις γειτονιές της πόλης μας», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Η προσπάθεια για μια Νέα Ιωνία καθαρή και όμορφη συνεχίζεται, πάντοτε με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων Καθαριότητας και Πρασίνου τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς, αλλά και τη συνεργασία όλων μας!», το μήνυμα της διοίκησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com