Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας: Αγρυπνία για την Αγία Σοφία

0
519
Ακολουθήστε μας στα social media

Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας: Αγρυπνία για την Αγία Σοφία

Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας:Την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρες 20:30 έως 00:30 τελείται Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας.
Η διοίκηση του Δήμου σημειώνει ότι «μέσα από την ενότητα της πίστεως, ενώνουμε τις προσευχές μας και απαντάμε στις τουρκικές προκλήσεις και την παραβίαση των θρησκευτικών ελευθεριών. Προσευχόμαστε για την Αγιά Σοφιά.
I. N. Agiou Gewrgiou Neas Iwnias: Agrypnia gia tin Agia Sofia
I. N. Agiou Gewrgiou Neas Iwnias: Agrypnia gia tin Agia Sofia
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com