Μεταμόρφωση: Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για συγκεντρώσεις – διαδηλώσεις

0
538
Ακολουθήστε μας στα social media

Μεταμόρφωση: Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για συγκεντρώσεις – διαδηλώσεις

Μεταμόρφωση:Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Μεταμόρφωσης για το νομοσχέδιο που αφορά τις συγκεντρώσεις – διαδηλώσεις
ΨΗΦΙΣΜΑ 
Η κυβέρνηση της ΝΔ κατέθεσε στη Βουλή για ψήφιση, νομοσχέδιο που αφορά τις συγκεντρώσεις – διαδηλώσεις και γενικότερα τις λαϊκές κινητοποιήσεις. Πρόκειται για κατάπτυστο νομοσχέδιο, που βάζει στο στόχαστρο κάθε λαϊκή διαμαρτυρία. Που προσπαθεί να βάλει στον “γύψο” το δικαίωμα στις εργατικές – λαϊκές κινητοποιήσεις, για το οποίο χύθηκαν ποταμοί αίματος.
Μεταμόρφωση: Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για συγκεντρώσεις - διαδηλώσεις
Μεταμόρφωση: Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για συγκεντρώσεις – διαδηλώσεις
Το νομοσχέδιο αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των μέτρων έκτασης της κρατικής τρομοκρατίας, του αυταρχισμού και της καταστολής, που προώθησαν και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να απαιτήσουμε:
Να αποσυρθεί τώρα το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.
Η φωνή των εργαζομένων και του λαού δεν φιμώνεται.
Η απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν θα περάσει.
Το Δημοτικό Συμβούλιο  καλεί τους εργαζόμενους της πόλης μας να ακυρώσουν στην πράξη το κατάπτυστο νομοσχέδιο, όπως έκαναν και με άλλους παρόμοιους νόμους στο παρελθόν.
Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
Μακρίδης Παναγιώτης
Μολύβας Γρηγόρης
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com