Νέα συνάντηση εργασίας: Δημάρχων Ηρακλείου, Λυκόβρυσης Πεύκης και Μεταμόρφωσης

0
489
Ακολουθήστε μας στα social media

Νέα συνάντηση εργασίας: Δημάρχων Ηρακλείου, Λυκόβρυσης Πεύκης και Μεταμόρφωσης

Νέα συνάντηση εργασίας:Συνάντηση εργασίας είχαν, την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στην έδρα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης και ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας.
Η συνάντηση ήταν σε συνέχεια της προηγούμενης μεταξύ των τριών δημάρχων που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Μεταμόρφωσης στις 17 Ιουλίου και είχε την ίδια θεματολογία: περιβάλλον, ανακύκλωση, πράσινο, καθώς και χωροταξικά – πολεοδομικά θέματα.
Nea synantisi ergasias: Dimarxwn Irakleiou, Lykovrysis Peykis kai Metamorfwsis
Nea synantisi ergasias: Dimarxwn Irakleiou, Lykovrysis Peykis kai Metamorfwsis
Στο νέο «ραντεβού» η -μέχρι σήμερα- καλή συνεργασία ανάμεσα στους τρεις Δήμους και υπήρξε δέσμευση για συνέχισή της και για την πραγματοποίηση νέων συναντήσεων το επόμενο χρονικό διάστημα.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com