Ηλίας Αποστολόπουλος: Χρόνια πολλά δήμαρχε να σε χαιρόμαστε …

0
588
Ακολουθήστε μας στα social media

Ηλίας Αποστολόπουλος: Χρόνια πολλά δήμαρχε να σε χαιρόμαστε …

Ηλίας Αποστολόπουλος: Σήμερα είναι ιδιαίτερη ημέρα γιατί έχει γενέθλια ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος. Ο δήμαρχος που τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει την πόλη μας. Που καθημερινά δείχνει την δική του μάχη μαζί με τους αντιδημάρχους και όλους τους δημοτικούς συμβούλους για το καλό του τόπου μας του δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Χρόνια πολλά δήμαρχε να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε και να είσαι ευτυχισμένος και πάντα να δημιουργείς.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com