Εύκολο παγωτό βανίλια χωρίς παγωτομηχανή, με 2 απλά υλικά, που μένει μαλακό στην κατάψυξη

0
547

Εύκολο παγωτό βανίλια χωρίς παγωτομηχανή, με 2 απλά υλικά, που μένει μαλακό στην κατάψυξη

Σπιτικό παγωτό βανίλιας: Βρισκόμαστε στην περίοδο του καλοκαιριού. Κοκτέιλ, μπάνια, πάρτι και βόλτες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως ξεπερνούν το παγωτό. Πρόκειται για ό,τι καλύτερο, όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίοδο του έτους. Σε περίπτωση που θέλετε να φάτε και εσείς ένα δροσιστικό παγωτό, δεν χρειάζεται να το πληρώσετε ακριβά. Μπορείτε να το φτιάξετε και από μόνοι σας. Αναλυτικότερα:

Σπιτικό παγωτό βανίλιας – Συνταγή για γλυκό: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της

Σπιτικό παγωτό βανίλιας – Συνταγή για γλυκό: Υλικά συνταγής

– 600 ml κρέμα γάλακτος
– 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Σπιτικό παγωτό βανίλιας – Συνταγή για γλυκό: Εκτέλεση συνταγής

– Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος σε ένα γυάλινο μπολ.
– Στη συνέχεια χτυπάτε, με το μίξερ, την κρέμα γάλακτος, μέχρι εκείνη να μπορέσει να γίνει σαντιγί.
– Αφού είναι έτοιμη, η σαντιγί, προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα.
– Ανακατεύετε καλά με μία σπάτουλα, την κρέμα γάλακτος, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα δύο αυτά υλικά.
– Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα σας, ρίχνετε το μείγμα σας στο μπολ του παγωτού.
– Έπειτα, βάζετε το παγωτό σας στην κατάψυξη.
– Αφήνετε, το παγωτό σας, να παγώσει για περίπου 6 με 8 ώρες.
– Το παγωτό σας είναι έτοιμο για να το καταναλώσετε ή για να το σερβίρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή σας όρεξη!