Επισκευές iPhone

0
883
Ακολουθήστε μας στα social media

 

Επισκευές iPhone

Στην HitechDoctor, στοχεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα επισκευής με μια άμεση ανακατασκευή, οπότε δεν μένετε πολύ χρόνο χωρίς τη συσκευή σας. Από τις επισκευές της οθόνης μας έως τις αντικαταστάσεις μπαταριών, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επισκευών, ώστε να μπορείτε να έχετε τη συσκευή σας με άριστη εμφάνιση και λειτουργικότητα.

 

Αντικατάσταση οθόνης iPhone

Οι αντικαταστάσεις της οθόνης μας επισκευάζονται σε 30 λεπτά στο κατάστημά μας και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε για την επισκευή είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας. Προσφέρουμε εγγύηση διάρκειας ζωής με τις επισκευές της οθόνης μας και αυτό περιλαμβάνει τυχόν τεχνικά ζητήματα που συμβαίνουν μετά την επισκευή, π.χ. απουσία ανταπόκρισης, ζητήματα αφής, γραμμές LCD κλπ.

 

*Η AppleTrade είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη εταιρεία επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών με πλήρως εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε μας φέρουν πρώτους σε αξιοπιστία και φερεγγυότητα. Ο χώρος μας είναι φιλικός και προσιτός αφού βρίσκεται στο κέντρο του Μοσχάτου 200 μέτρα από τον Ηλεκτρικό Σταθμό.

Με ένα τηλεφώνημά σας οι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε, για την επιδιόρθωση της βλάβης της συσκευής σας πραγματοποιώντας πλήρη διαγνωστικό έλεγχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης έχετε τη δυνατότητα καλώντας στη Γενική Ταχυδρομική να αποστείλετε τη συσκευή σας από το σπίτι.

Το κατάστημά μας άνοιξε στο Μοσχάτο το 2004 και δραστηριοποιούμαστε σε επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών.

Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση της βλάβης της συσκευής σας πραγματοποιώντας πλήρη διαγνωστικό έλεγχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φυσικά επισκευάζουμε οθόνες Apple iPhone 5, iPhone 5C, το iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s και το iPhone 6s Plus, iOS 8, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X.

Το 2012 δημοσιεύσαμε την ιστοσελίδα μας από όπου μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας αλλά και να επιλέξετε την υπηρεσία που επιθυμείτε. Επίσης μπορείτε να καλέσετε την Γενική Ταχυδρομική και να αποστείλετε τη συσκευή σας από το σπίτι.

Σκοπός της AppleTrade είναι η άμεση και πλέον αξιόπιστη επισκευή οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής έχοντας όλο και περισσότερο ικανοποιημένους πελάτες.

Είπανε για εμάς:

Άριστη τεχνική υποστήριξη

Άριστος επαγγελματίας με τεράστια υπομονή με βοήθησε και μου έδωσε λύση… Αξίζει πραγματικά.

Ευγενικότατος πολύ καλή τεχνική.

Ο καλύτερος. Άριστος στην δουλειά του και στην εξυπηρέτηση του. Με κλειστά μάτια τον εμπιστεύομαι και τον προτείνω.

Τον ευχαριστώ πολύ για όλα.

Σπύρος Σ.
Ηλεκτρονικός Μηχανικός, AppleTrade