Βασίλης Γιαννακόπουλος: Η ζωή του μέσα από φωτογραφίες

0
1027
Ακολουθήστε μας στα social media

Βασίλης Γιαννακόπουλος: Η ζωή του μέσα από φωτογραφίες

Βασίλης Γιαννακόπουλος: Η Βόρεια Γειτονιά σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τον Περιφερειάρχη Μεταφορών και επικοινωνίας κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο σε ένα υπέροχο βίντεο όπου εκτιμήσετε η ζωή του από το 2008 έως και σήμερα μέσα από επιλεγμένες φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την ζωή του και την μέχρι τώρα πορεία του.

Δείτε το βιντεάκι που ακολουθεί

Ακολουθούν και φωτογραφίες

Βασίλης Γιαννακόπουλος: Η ζωή του μέσα από φωτογραφίες
Βασίλης Γιαννακόπουλος: Η ζωή του μέσα από φωτογραφίες

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com