Απολύμανση και καθαρισμός κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Κηφισιάς

0
580

Απολύμανση και καθαρισμός κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Κηφισιάς

Δήμος Κηφισιάς: Σε απολύμανση των κάδων απορριμμάτων προχωράει η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς.
Ειδικά συνεργεία της καθαριότητας βρέθηκαν το πρωί στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς και με ζεστό νερό και απολυμαντικό έπλυναν και απολύμαναν όλους τους κάδους εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να συμβάλλουμε στην πρόληψη κατά του κορονοϊού. Το ειδικό μηχάνημα της καθαριότητας του Δήμου μας (πλυντήριο) χρησιμοποιεί μεγάλη πίεση και ειδικά καθαριστικά υγρά, με απολυμαντικές ιδιότητες. Ταυτόχρονα απολυμαίνονται δρόμοι και πεζοδρόμια υποδοχής του κάδου επί του οδοστρώματος.
Απολύμανση και καθαρισμός κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Κηφισιάς
Απολύμανση και καθαρισμός κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Κηφισιάς

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ζέτη Κασιμάτη επισημαίνει ότι «ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος έδωσε εντολή να συνεχιστούν οι απολυμάνσεις των κάδων και των χώρων περιμετρικά αυτών (δρόμος, πεζοδρόμιο) όλο το επόμενο διάστημα καθημερινά και σε διαφορετικές περιοχές του Δήμου μας. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία του Διευθυντή Καθαριότητας Γρηγόρη Παππά και των προϊσταμένων των αντίστοιχων τμημάτων».

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει ήδη προχωρήσει στην απολύμανση του Αμαξοστασίου Καθαριότητας καθώς και όλων των απορριμματοφόρων.
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι:
Ανοίγουμε τον κάδο με το πόδι πατώντας το ποδόμακτρο που βρίσκεται στο κάτω μέρος του κάδου. Εάν ανοίξετε τον κάδο με τα χέρια πρέπει να φοράτε γάντια μιας χρήσης.
Κλείνουμε καλά τις σακούλες των απορριμμάτων και τις πετούμε μέσα στους κάδους και όχι έξω από αυτούς.
Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας δίνουν καθημερινά τη μάχη. Ας διευκολύνουμε όλοι μας την εργασία τους ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η καθαριότητα απαιτεί τη στενή συνεργασία όλων των πολιτών με τις δημοτικές υπηρεσίες.
Απολύμανση και καθαρισμός κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Κηφισιάς
Απολύμανση και καθαρισμός κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Κηφισιάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.