Κηφισιά: Με αλληλεγγύη και αίσθηση καθήκοντος στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες

0
515
Ακολουθήστε μας στα social media

Κηφισιά: Με αλληλεγγύη και αίσθηση καθήκοντος στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες

Κηφισιά:  Με αλληλεγγύη και αίσθηση καθήκοντος ο Δήμος Κηφισιάς στηρίζει ευάλωτες ομάδες. Ο Δήμος Κηφισιάς δημιούργησε ιστότοπο για την εγγραφή των ενδιαφερομένων.
https://menoumespiti.kifissia.gr/

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες σε ειδική φόρμα δηλώνουν τα εξής στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση κατοικίας
Τηλέφωνα επικοινωνίας
Ηλικία
Το λόγο που δεν μπορούν μετακινηθούν από τις κατοικίες τους (ηλικιωμένοι, άτομα με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, ανοσοκαταστολή και χρόνιες νόσους όπως καρδιακή νόσο, αναιμία, σακχαρώδη διαβήτη, χρόνια νεφροπάθεια – αιμοκαθαιρόμενοι, νευρομυϊκά ή νευρολογικά νοσήματα καθώς και χρόνια αναπνευστικά προβλήματα όπως ΧΑΠ και βρογχικό άσθμα, εγκυμονούσες και θηλάζουσες).

Κηφισιά: Με αλληλεγγύη και αίσθηση καθήκοντος στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες
Κηφισιά: Με αλληλεγγύη και αίσθηση καθήκοντος στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες
Οι υπάλληλοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς μπορούν να βοηθήσουν σε θέματα που περιγράφονται στην υπ΄ αρ. 23 και με αρ. πρωτ. 18659/17-03-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών:
εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν κατά δήλωση τους να εξυπηρετηθούν
δωρεάν προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης στους άπορους και οικονομικά αδύνατους κατοίκους του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν κατά δήλωση τους
συνδρομή στις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του Δήμου, ανάλογα με τις οδηγίες τους.
διεκπεραίωση αιτημάτων των κατοίκων των περ. α & β για παραλαβή αιτήσεων – παράδοση πιστοποιητικών και τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ
κάθε άλλη εργασία συναφής με ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του ιού COVID-19.
Ο Δήμος Κηφισιάς θα προσφέρει δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης και φαρμακευτική περίθαλψη στους απόρους και τους οικονομικά αδύνατους.
Επίσης, απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες που δεν ανήκουν στις προαναφερόμενες κατηγορίες να μην εγγράφονται στην υπηρεσία.
Οι πολίτες καλούνται επίσης να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας λειτουργεί την τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον κορονοϊό.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.