Αγία Παρασκευή: Τακτική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου

0
564
Ακολουθήστε μας στα social media

Αγία Παρασκευή: Τακτική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου

Αγία Παρασκευή: Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου πρόκειται να προσέλθουν σε Τακτική Συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417) την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19.30 με τα εξής θέματα:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την οριστική έγκριση των όρων δανείου για την απόκτηση του οικοπέδου «Μακρή» και άμεση έναρξη διαδικασιών για την απαλλοτρίωσή του (εισήγηση: Δήμαρχος Β. Ζορμπάς).
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση υποβολής πρότασης Έργου με τίτλο «BioW2P – Sustainable conversion of bio-waste to bio-polymer for agricultural use in the context of Circular Economy» στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE με συμμετοχή του Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Ε. Δάβαρη).
  3. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας κατάληψης οδοστρώματος της οδού Αιγαίου Πελάγους με διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, η οποία θα χορηγείται προσωρινά και τμηματικά από την Λ. Μεσογείων προς και έως την οδό Ελβετίας για τις ανάγκες του έργου «Ανάπλαση Αιγαίου Πελάγους». (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Β. Σάρκουλας).

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ευπρέπεια Καψοκεφάλου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.