6 υπέροχες ιδέες για εύκολα χτενίσματα που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο και μπορείτε να κάνετε μόνες στο σπίτι

0
2244
Ακολουθήστε μας στα social media

6 υπέροχες ιδέες για εύκολα χτενίσματα που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο και μπορείτε να κάνετε μόνες στο σπίτι

Τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να θέλουμε να δείχνουμε χτενισμένες και με στιλ ακόμη και αν μένουμε στο σπίτι ή βγαίνουμε απλώς για να διεκπεραιώσουμε τις δουλειές μας. Τα 6 χτενίσματα για μακριά μαλλιά που ακολουθούν είναι εύκολα και ταιριάζουν σε νέες κοπέλες καθώς αποπνέουν φρεσκάδα και την αίσθηση του επιμελούς ατημέλητου και μπορείτε να τα κάνετε ακόμη και το καλοκαίρι όταν με το καλό θα αρθεί η καραντίνα. Τώρα, μάλιστα, είναι ευκαιρία να κάνετε εξάσκηση προκειμένου να είστε σε θέση στο μέλλον να τα κάνετε σχεδόν με κλειστά μάτια.

Διπλή αλογοουρά

 

Είναι ένα χτένισμα που μπορείς να κάνεις καθημερινά και είναι Ιδανικό αν έχεις μακριά και λεπτά μαλλιά. Για να το φτιάξεις χρειάζεσαι μόνο τρία βήματα. Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση και κάνε την πρώτη αλογοουρά, ακολούθως κάνε τη δεύτερη και είσαι έτοιμη. Αν θες μπορείς να δώσεις όγκο στο μαλλί με το να ξάσεις με μια κτένα την πάνω αλογοουρά.

Στριφτό με τσιμπιδάκια

Παίρνεις μια μικρή τούφα στα πλάγια και τη στρίβεις, στη συνέχεια θα βάλεις ένα τσιμπιδάκι διαγώνια και ακόμη μια έτσι ώστε να κάνεις ένα σταυρό.

Μισά μαλλιά πάνω

Για να το επιτύχεις θα δέσεις κανονικά τα μισά μαλλιά σου επάνω και στη συνέχεια θα χαλαρώσεις με τα δάχτυλα σου την κοτσίδα προσεχτικά ώστε να αφήσεις ένα μικρό διάστημα. Τέλος, θα τη γυρίσεις προς τα μέσα στο διάστημα που έχεις κάνει.

Χαμηλός ρομαντικός κότσος μπαλαρίνας

Είναι η απλή χαμηλή κοτσίδα που θυμίζει το χτένισμα της μπαλαρίνας. Έχει όμως κάτι διαφορετικό και αυτό είναι η πλεξούδα. Για να πετύχεις αυτό το χτένισμα για αρχή θα κάνεις μια χαμηλή πλεξούδα. Μετά θα τυλίξεις γύρω από τη βάση της πλεξούδας σου όπως θα έκανες μια απλή “ντομάτα” στερεώνοντάς τη με τσιμπιδάκια.

Πλεξούδα στο πλάι

Γι’  αυτό το χτένισμα, απλά θα πρέπει να κάνεις μια πλεξούδα στο πλάι με τα μισά μαλλιά και θα τη σταθεροποιήσεις με τσιμπιδάκια. Τέλος, θα μαζέψεις το υπόλοιπο μαλλί σε ένα κότσο. Αν θες μπορείς να αφήσεις μερικές τούφες μπροστά για να έχεις ένα πιο ανέμελο και καθημερινό στιλ.

 Ρομαντικό χτένισμα με πλεξούδες για μακριά μαλλιά

Θα κάνεις μια χωρίστρα στη μέση και θα δημιουργήσεις μια πλεξούδα χαλαρή σε κάθε μεριά ασφαλίζοντας τη με τσιμπιδάκια. Θα επαναλάβεις τη διαδικασία για να κάνεις ακόμη μια πλεξούδα πίσω από αυτές που έχεις κάνει ήδη, και είσαι έτοιμη. Αν προτιμάς άφησε και δύο τούφες μπροστά.