418 λεωφορείο Χολαργού: Κατέβασε τον κόσμο στην Περικλέους χωρίς λόγο

0
661

418 λεωφορείο Χολαργού: Κατέβασε τον κόσμο στην Περικλέους χωρίς λόγο

418 λεωφορείο Χολαργού: Την Κυριακή 22.00 το βράδυ οδηγός του λεωφορείου 418 κατέβασε τον κόσμο που ήταν στο λεωφορείο στην οδό Περικλέους και δεν εκτέλεσε το δρομολόγιο που όφειλε να κάνει… Και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί κατέβασε τον κόσμο με το έτσι θέλω στο Ηρώω του Χολαργού χωρίς να τους ενημερώσει όταν μπήκαν; Η δικαιολογία που είπε είναι πως εκεί κάνει τέρμα και δεν πάει πιο πέρα..

Όλοι ξέρουμε πως το λεωφορείο είναι κυκλικό δηλαδή κάνει το γύρο που Χολαργού και γυρίζει πίσω στο μετρό Εθνική Άμυνα.

Ας μας απαντήσει κάποιος τι γίνετε με τα δρομολόγια; Ο κάθε οδηγός κάνει ότι θέλει; Και αφήνει τον κόσμο όπου θέλει;  Ντοπή

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com