2ο Δημοτικό Σχολείου Παπάγου: Κάρτα παροχών Γονέα

0
265

2ο Δημοτικό Σχολείου Παπάγου: Κάρτα παροχών Γονέα

2ο Δημοτικό Σχολείου Παπάγου: Σε μια προσπάθεια ανταποδοτικότητας των οικονομικά ενήμερων γονέων και κηδεμόνων – μελών μας και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, καθιερώνουμε την Κάρτα παροχών Γονέα, ή πιο απλά Κάρτα Γονέα, μια κάρτα επιβράβευσης των μελών που στηρίζουν το έργο των δύο Συλλόγων. Με τη χρήση της κάρτας αυτής, ή κωδικού εάν πρόκειται για online αγορές, ο γονέας ή κηδεμόνας θα απολαμβάνει εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Αναλυτικά για τις παροχές που θα έχετε, μπορείτε να ενημερώνεστε στη σελίδα μας στο Internet.

Η παράδοση των καρτών θα αρχίσει από την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, κατά τη γιορτή για το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του σχολείου και επιπλέον θα περιλαμβάνει και 5 ή 7 δωρεάν κουπόνια (ανάλογα τον αριθμό των παιδιών που έχει κάθε οικογένεια στο σχολείο μας) για κατανάλωση στη Χριστουγεννιάτική Γιορτή μας!

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να εξοφλείτε τη συνδρομή σας, 20€ για ένα παιδί ή 30€ για δύο ή περισσότερα παιδιά, παραδίδοντας τη σε κλειστό φάκελο στην κυρία Υβόννη ή απευθείας στην ταμία μας, Μαρία Δρούκα, κατά τη διάρκεια της γιορτής του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του σχολείου.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι μπορείτε να φέρνετε στο σχολείο μας, από σήμερα έως και Παρασκευή, συσκευασμένα τρόφιμα, παιγνίδια, ρούχα και βιβλία, για τις οικογένεις που εξυπηρετεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Τελευταία μέρα συλλογής αγαθών θα είναι η Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019.

Με εκτίμηση,