Χρήστος Πετράκης: Έφυγες νωρίς …

0
1175
Ακολουθήστε μας στα social media

Χρήστος Πετράκης: Έφυγες νωρίς …

Το αίμα πάγωσε όταν μάθαμε πως έφυγες …. Λες είναι ψέματα είναι ψεύτικη, η είδηση fake news.

Κοιτάς με μια ματιά το facebook και βλέπεις από όλους να έχουν την ίδια είδηση πως έφυγες. Παγώνεις, δεν ξέρεις τι να πεις αναρωτιέσαι λες είναι ο Χρήστος Πετράκης ο δικός μας ο Χρήστος; Παίρνεις τηλέφωνο τον δικό σου τον άνθρωπο τον δήμαρχο τον δικό σου φίλο πάνω απ’ όλα σου επιβεβαιώνει πως είναι αλήθεια. Ακόμα δεν μπορείς να  το συνειδητοποιήσεις πως έχεις φύγει δεν θέλεις να το πιστέψεις απλά τόσο απλά δεν θέλεις να το κατανοήσεις.

Χρήστος Πετράκης: Αυτή είναι όλη η επιστολή του προς τον Δήμαρχο
Χρήστος Πετράκης: Αυτή είναι όλη η επιστολή του προς τον Δήμαρχο

Τι να πούμε για τον Χρήστο Πετράκη τα λόγια είναι τόσα πολλά που γράφεις βιβλίο, βιβλίο για τον χαρακτήρα του, την εργατικότητα του, την καλοσύνη του, δεν υπάρχει άνθρωπος να πεις κακιά κουβέντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο απλά δεν υπάρχει.

Όμως έφυγες νωρίς, σε ήθελε ο θεός μαζί του σε ήθελε στον παράδεισό να τον βοηθάς, να τον βοηθάς όπως έκανες εδώ στον δήμο Παπάγου – Χολαργού ως αντιδήμαρχος …

Ότι πόστο και να σου έδινε  ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος εσύ ήσουν εκεί, ήσουν πρώτος έκανες τα πάντα έστυβες την πέτρα,  ότι και να  γινόταν ήσουν πριν από όλους για όλους.

Έφυγες όμως πολύ νωρίς …

Με το χαμόγελο πάντα με

Διατέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν Εντεταλμένος σύμβουλος στον δήμο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως από το 2014 ο Χρήστος Πετράκης ήταν ένας από τους ποιο στενούς συνεργάτες του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Πετράκης έφυγε ξαφνικά αφού η καρδιά του τον πρόδωσε. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Χρήστο θα μου επιτρέψεις να σε πω Χρήστο να το πω αυτό ήσουν άνθρωπος πάνω απ’ όλα που λείπει από τις μέρες μας αυτό, ήσουν μάλαμα άνθρωπος , δύσκολα συναντάς τέτοιους ανθρώπους στις μέρες μας.

Γιατί βρε Χρήστο μας άφησες τόσο νωρίς; γιατί; Δεν ξέρω γιατί το έκανες αυτό;

Όλος ο δήμος Παπάγου – Χολαργού σήμερα πενθεί, πενθεί για τον Χρήστο Πετράκη τον δικό του άνθρωπο που πάντα ήταν εδώ που όταν του έλεγες έγινε εκείνο έτρεχε για να βοηθήσει όλον τον κόσμο.

Αντίο Χρήστο Πετράκη, θα σε θυμόμαστε για πάντα αυτό να το θυμάσαι.

” Δεν θέλω αναρτήσεις και φωτογραφίες μας έλεγες δουλειά να κάνουμε σωστή , μην με βγάζετε φωτογραφίες δεν θέλω βίντεο για αυτά που κάνω”. Αυτός ήταν ο Χρήστος Πετράκης. Με το φτυάρι στα χιόνια με την μάνικα στην πυρκαγιά και το κλαδευτήρι στο χέρι ……..

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Η συντακτική ομάδα της Βόρειας Γειτονιάς.