Χολαργός: Το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο και απειλούσε πως θα αυτοκοτονίσει

0
583
Ακολουθήστε μας στα social media

Χολαργός: Το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο και απειλούσε πως θα αυτοκοτονίσει

Πριν λίγο έληξε με αίσιο τέλος η απειλή για απόπειρα αυτοκτονίας που ήθελε να κάνει ένας νεαρός 33 χρόνων που είχε φύγει από το Δρομοκαΐτειο και είχε κλειστεί στο σπίτι του σε πολυκατοικία στον τέταρτο όροφο στον Χολαργό. Μετά την από μεσολαβήσει των διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ συνελήφθη και θα μεταφερθεί πίσω στο  Δρομοκαΐτειο.

Στο περιστατικό αυτό ήταν μπροστά στο περιστατικό και η έγκυος φίλη του.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως είχε κινητοποιηθεί η ΕΛΑΣ, η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, καθώς και οι διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ!!!

Για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν αναφέρουμε που ήταν το συγκεκριμένο περιστατικό ενώ γνωρίζουμε που ακριβώς ήταν το περιστατικό.

Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν έκανε πράξη τις απειλές του και τελικά δεν έκανε κακό στον εαυτό του. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους που τον έπεισαν να μην βάλει τέλος στην ζωή του.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com