Χολαργός: Απομάκρυνση κλαδιών από τα ηλεκτροφόρα καλώδια

0
183

Χολαργός: Απομάκρυνση κλαδιών από τα ηλεκτροφόρα καλώδια

Χολαργός: Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στην Κοινότητα Χολαργού Βασίλη Σιαμάνη και κατόπιν επανειλημμένων πιέσεων, εξειδικευμένο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ όπως οφείλει, προέβη στην κοπή των κλαδιών που βρίσκονται κοντά σε καλώδια της ΔΕΗ.

Με την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που δεν παράγει σπινθήρες, τα συνεργεία απομάκρυναν τμήματα και κλαδιά δέντρων που ακουμπούν ή εμποδίζουν ηλεκτροφόρα καλώδια, εκμηδενίζοντας έτσι τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού κάνει ένα ακόμα βήμα ώστε να είναι η γειτονιά μας πιο ασφαλής και έτοιμη ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων της επόμενης περιόδου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.