Χαλάνδρι: Ανακαίνιση και πιστοποίηση παιδικών χαρών

0
420
Ακολουθήστε μας στα social media

Χαλάνδρι: Ανακαίνιση και πιστοποίηση παιδικών χαρών

Χαλάνδρι:Εργασίες ολικής ή μερικής ανακαίνισης 10 παιδικών χαρών του Δήμου Χαλανδρίου υλοποιούνται από τις αρχές Ιουλίου, με χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο Δήμος από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Το έργο προϋπολογισμού 247.000 ευρώ, θα διασφαλίσει και την πιστοποίηση των χώρων και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πέρα από την αντικατάσταση και την τοποθέτηση νέων οργάνων, θα τοποθετηθούν επίσης επιστρώσεις εδάφους με ελαστικά πλακίδια ασφαλείας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα τοποθετηθούν όργανα με προδιαγραφές ΑμεΑ.

Χαλάνδρι: Ανακαίνιση και πιστοποίηση παιδικών χαρών
Χαλάνδρι: Ανακαίνιση και πιστοποίηση παιδικών χαρών

Με αφορμή την έναρξη υλοποίησης του έργου η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έλενα Χριστούλη δήλωσε: «Η ασφάλεια των παιδικών χαρών όπως και η εξασφάλιση προσβασιμότητας σε άτομα ΑμεΑ παραμένει υψηλή προτεραιότητα της σημερινής διοίκησης του Δήμου. Το έργο που ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες θα εξασφαλίσει την πιστοποίηση και των 10 παιδικών χαρών μας, έτσι ώστε να μπορούν οι μικροί μας φίλοι να τις απολαμβάνουν με απόλυτη ασφάλεια».

Αυτή τη στιγμή εκτελούνται εργασίες σε δύο παιδικές χαρές, η πρώτη βρίσκεται στην οδό Παρνασίδος και η δεύτερη επί των οδών Αργυροκάστρου & Μελιγαλά.

Μέχρι το Σεπτέμβριο θα ανακαινιστούν οι παιδικές χαρές στα παρακάτω σημεία:

  • Ολύμπου – Εδέσσης & Hρακλειδών
  • Ροδοδάφνης
  • Φιλύρας & Ψαρών
  • Ποταμού Καλαμά – Επιδαύρου – Σολωμού
  • Πλατεία Μαραθώνος
  • Εσπερίδων – Χαραυγής – Εριφύλλης
  • Αργοναυτών & Τομπάζη
  • Δροσιάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com