Τροποποίηση του δρομολογίου της Κυκλικής ΓΡΑΜΜΗΣ 1 της Δημοτικής Συγκοινωνίας από 26 Ιανουαρίου

0
41
Ακολουθήστε μας στα social media

Τροποποίηση του δρομολογίου της Κυκλικής ΓΡΑΜΜΗΣ 1 της Δημοτικής Συγκοινωνίας από 26 Ιανουαρίου

Σας γνωρίζουμε ότι, στις 26/01/2024 και για όσο θα εκτελούνται τα έργα της εταιρείας ΕΥΔΑΠ στην διασταύρωση των οδών Σκύρου και Ευριπίδου (κατ’ εκτίμηση έως τις 27/01/2024), θα γίνει τροποποίηση του δρομολογίου της δημοτικής συγκοινωνίας.

Συγκεκριμένα το λεωφορείο: κατά την αποχώρηση του από την αφετηρία στην πλατεία Χατζησπύρου στην πορεία του δρομολογίου του εισέρχεται στη οδό Ευριπίδου και θα ακολουθεί την παράκαμψη, δεξιά στροφή στην οδό Χρ. Λαδά , δεξιά στροφή στην πλ. Κύπρου, δεξιά στροφή στην οδό Ελ. Βενιζέλου αριστερή στροφή στην οδό Χαρ. Τρικούπη, αριστερή στροφή στην οδό Πλάτωνος όπου με δεξιά στροφή στην οδό Σκύρου  θα συνεχίζει την γνωστή του πορεία,

Οι στάση 6 επί της οδού Ευριπίδου μεταφέρεται 40μ πιο πίσω δηλαδή επί της οδού Ευριπίδου πριν την συμβολή με την οδό Χρ. Λαδά και η στάση 7 επί της οδού Ευριπίδου μεταφέρεται 90μ πιο πέρα δηλαδή επί της οδού Χαρ. Τρικούπη στην συμβολή της με την οδό Ευριπίδου.

Παρακαλούμε θερμά, για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα έργα να αποφεύγετε να παρκάρετε σε σημεία της παράκαμψης του δρομολογίου της δημοτικής συγκοινωνίας που θα παρεμποδίζουν το έργο της.