Τι θα βρείτε στο 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων το Σάββατο

0
546
Τι θα βρείτε στο 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων το Σάββατο
Τι θα βρείτε στο 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων το Σάββατο
διαφήμιση

Τι θα βρείτε στο 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων το Σάββατο

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό μας θα βρείτε χειροποίητα σοκολατάκια, στολίδια για το δέντρο σας, διαφορά γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι σας, ημερολόγια, δώρα, καλάθια κρασιών, γλυκά, μπρελόκ, πίνακες, χειροποίητα παραδοσιακά παιχνίδια και πολλά πολλά αλλά!
Σας περιμένουμε από το πρωί μέχρι το απόγευμα και από νωρίς το βράδυ μέχρι όσο κρατήσει στο Glühwein Party μας!!!

Το Σάββατο από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα θα μπορείτε να απολαύσετε ζεστούς χειροποίητους μελένιους λουκουμάδες μαζί με ζεστό καφέ ή σοκολάτα! Για τους πιο αλμυρούς τύπους θα έχει και handmade από τις μαμάδες μας, πίτσα!!! Το βραδάκι, όταν θα ξεκινήσει και το Glühwein Party μας, θα το γυρίσουμε σε ζεστό αρωματικό κρασί, λουκάνικα και θα μείνει και η σοκολάτα για τους ρομαντικούς της υπόθεσης!!!

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό μας εκτός από ψώνια,

θα κάνετε και αναρρίχηση φέτος! Μικροί και μεγάλοι ετοιμαστείτε να φτάσετε ψηλά… πολύ ψηλά!!!

Στα πλαίσια των δράσεων προσφοράς του Συστήματος μας, αποφασίσαμε φέτος να ενισχύσουμε το έργο φιλοζωικών οργανώσεων της ευρύτερης περιοχής μας συγκεντρώνοντας ζωοτροφές και προσφέροντας αυτές. Για αυτό το λόγο θα σας παρακαλούσαμε να συνεισφέρετε στον σκοπό μας, προσφέροντας και εσείς οποιαδήποτε είδους τροφή για σκύλους ή γάτες. Η συγκέντρωση των ζωοτροφών θα γίνει το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τις 11.00 έως τις 22.00 στον χώρο του Συστήματος μας.
Τις ώρες εκείνες θα λειτουργεί στον χώρο μας το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Συστήματος μας, στο οποίο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να αφήσετε τις ζωοτροφές.
Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 6947444832, Κανέτη Άννα.
Σας περιμένουμε όλους για να βοηθήσετε και εσείς μαζί μας στο έργο των φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής μας.