Τίμιος Σταυρός: Με μέτρα και λαμπρότητα ο εορτασμός φέτος

0
518
Ακολουθήστε μας στα social media

Τίμιος Σταυρός: Με μέτρα και λαμπρότητα ο εορτασμός φέτος

Τίμιος Σταυρός: Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου παραμονή της μεγάλης γιορτής της Υψώσεως του Τίμίου και Ζωοποίου Σταυρού, στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλης μας βρέθηκε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, αντιδήμαρχοι Παπάγου – Χολαργού , δημοτικοί σύμβουλοι Παπάγου – Χολαργού, καθώς και ο επικεφαλής της Παράτασης ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ και δημοτικός σύμβουλος Αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Τούτουζας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως τα μέτρα ήταν αυτά που έπρεπε να υπάρχουν τόσο μέσα όσο και έξω από την εκκλησία ενώ υπήρχαν σε όλα τα σημεία άτομα για την διευκόλυνση του κόσμου.

Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και υπομονή.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com