Σύσκεψη εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής για τα βιοαπόβλητα.

0
542
Ακολουθήστε μας στα social media

Σύσκεψη εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής για τα βιοαπόβλητα.

Περιφέρεια Αττικής: Στην σύσκεψη εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, και της Αντιπεριφερειάρχη Λουκίας Κεφαλογιάννη με τους Δημάρχους του Βορείου Τομέα Αττικής συμμετείχε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας.

Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκε η ευρύτερη διαχείριση των αποβλήτων, με έμφαση στα βιοαπόβλητα.  Σε αυτά τα πλαίσια η Μεταμόρφωση απάντησε θετικά στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη για την παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου και επαρκούς αριθμού -με βάση τις ανάγκες του Δήμου- καφέ κάδων.

Παράλληλα η Περιφέρεια προέτρεψε τους δημάρχους να επικαιροποιήσουν, με χρηματοδότησή της, το τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων και να προχωρήσουν στη δημιουργία πράσινων σημείων, διαδικασία την οποία έχει ήδη ξεκινήσει ο Δήμος Μεταμόρφωσης.

Ανακοινώθηκε, επίσης, ότι δόθηκε παράταση, μέχρι και τον Μάιο, στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των δημοτικών κτιρίων.

Ο κ. Σαραούδας, εξερχόμενος της συνάντησης, δήλωσε “ότι ήταν μια ιδιαίτερα εποικοδομητική σύσκεψη, κατά την οποία οι Δήμαρχοι του Βορείου Τομέα συνεργαστήκαμε με τον κ. Πατούλη για καίρια ζητήματα της περιοχής μας. Μια συνεργασία από την οποία σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα. Η υιοθέτηση ενός ορθολογικού και φιλικού προς το περιβάλλον μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων αποτελεί δέσμευση και προτεραιότητά μου, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου”.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.