Διακοπές ηλεκτροδότησης: Σε Κηφισιά, Μεταμόρφωση και Μαρούσι στις 5/8

0
541
Ακολουθήστε μας στα social media

Διακοπές ηλεκτροδότησης: Σε Κηφισιά, Μεταμόρφωση και Μαρούσι στις 5/8

Διακοπές ηλεκτροδότησης:Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα έχουμε την Τετάρτη 5/8 στους Δήμους Κηφισιάς, Μεταμόρφωσης και Ν. Ιωνίας.
Ειδικότερα, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα είναι οι κάτοικοι επί των οδών Λ. Κηφισιάς, Γρ. Λαμπράκη, Φιγαλείας, Νικοτσαρά και Δαρειώτου στην Κηφισιά.
Επίσης, διακοπές θα σημειωθούν από τις 8 έως τις 11 το πρωί επί των οδών Κλεισθένους, Δεληγιάννη, Αγ. Κωνσταντίνου, Βάρναλη, Ζάππα, Κωλέττη, Αχιλλέως και Γερανίου στη Μεταμόρφωση.
Diakopes ilektrodotisis: Se Kifisia, Metamorfwsi kai Maroysi stis 5/8
Diakopes ilektrodotisis: Se Kifisia, Metamorfwsi kai Maroysi stis 5/8
Τέλος, προβλήματα ηλεκτροδότησης θα έχουν από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα οι κάτοικοι επί των οδών Λ. Ηρακλείου, Αμίσσου και Θυατείρων, στο Μαρούσι.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com