Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Κεφαλογιάννη 

0
409
Ακολουθήστε μας στα social media

Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Κεφαλογιάννη 

Σήμερα με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη στα γραφεία της Π.Ε.Β.Τ.Α μαζί με τον καλό συνεργάτη και φίλο, Θανάση Ξηνταράκη.

Μαζί με τις ευχές για το νέο έτος στην Αντιπεριφερειάρχη, την ενημέρωσα και την προσκάλεσα στην 1η τηλεδιάσκεψη με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα» που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιανουαρίου και την οποία συνδιοργανώνουμε με τον Αντιδήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Μανώλη Ιωάννιδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης έδωσε συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com