Σταμάτης Συγγρού: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

0
568
Ακολουθήστε μας στα social media

Σταμάτης Συγγρού: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

 Σταμάτης Συγγρού: Ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Χαλανδρίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταμάτη Συγγρού, που αδόκητα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου.

Ο Σταμάτης Συγγρός, πρόεδρος της Victory Promise, υπήρξε δραστήριος επαγγελματίας στον ασφαλιστικό κλάδο και από το 2017 μέλος του Δ.Σ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.