Σπύρος Καρανικόλας: Νέα δύναμη για μια Ισχυρή Ευρωβουλή

0
367
Ακολουθήστε μας στα social media

Σπύρος Καρανικόλας: Νέα δύναμη για μια Ισχυρή Ευρωβουλή

Με τιμάει η απόφαση του Πρωθυπουργού και αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της 9ης Ιουνίου, για την ανάδειξη των Ελλήνων Βουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η Ευρώπη βρίσκεται αδιαμφισβήτητα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Σε έναν ολοένα πιο σύνθετο, ασταθή και διασυνδεδεμένο κόσμο, η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει σοβαρές παγκόσμιες προκλήσεις, τις οποίες καμία χώρα της Ε.Ε. δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μόνη της.
Εκατομμύρια ευρωπαίων πολιτών, στις ερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές, θα συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της ευρωπαϊκής δημοκρατίας. Ταυτόχρονα, θα αναδείξουμε τις πολιτικές δυνάμεις, που θα λαμβάνουν τις κρίσιμες αποφάσεις και θα θεσπίζουν νόμους που αφορούν και επηρεάζουν όλους μας: την οικονομία, την εξωτερική πολιτική και την ασφάλεια, τη μετανάστευση, την εργασία, τους αγρότες, την εκπαίδευση, την υγεία, το περιβάλλον, τις κοινωνικές πολιτικές, τα δικαιώματα των καταναλωτών, τους πόρους του ταμείου ανάκαμψης και του Ε.Σ.Π.Α, την στήριξη της επιχειρηματικότητας, το κράτος δικαίου και πολλά άλλα κρίσιμα ζητήματα της καθημερινότητάς μας. Για αυτό κάθε ψήφος είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί καθορίζει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η λήψη των πολιτικών αποφάσεων.
Οι ευρωεκλογές είναι όμως ιδιαίτερα σημαντικές και για την πορεία της πατρίδας μας στο εσωτερικό. Θα κρίνουν αν η χώρα μας θα συνεχίσει να έχει πολιτική σταθερότητα, αν θα μείνει στον δρόμο των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που έχει χαράξει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αν θα συνεχίσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας ή θα μπούμε σε αβέβαιους πειραματισμούς και επικίνδυνες περιπέτειες, που λειτουργούν εκ των πραγμάτων εις βάρος της πατρίδας μας.
Οι ευρωεκλογές θα αναδείξουν την πολιτική δύναμη που επιθυμούν οι Έλληνες ψηφοφόροι να τους εκπροσωπεί στην Ευρώπη. Την πολιτική δύναμη που θα διεκδικήσει πιο αποτελεσματικά και θα υπερασπιστεί με σθένος τα συμφέροντα της πατρίδας μας στα δύσκολα μέτωπα των Βρυξελλών.
Έχοντας μία δεκαετή και πλέον, ακαδημαϊκή, επαγγελματική, αλλά και πολιτική εμπειρία στα ευρωπαϊκά θέματα, είμαι έτοιμος να ενώσω τις δυνάμεις μου για μία Ευρώπη ακόμα πιο ισχυρή, για μία Ελλάδα ισχυρή μέσα στην καρδιά της Ευρώπης.
Σπύρος Καρανικόλας
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Δικηγόρος – Υπότροφος Διδάκτωρ Νομικής
Νέα Δύναμη για μία ισχυρή Ευρώπη