Σάκης Τανιμανίδης -Χριστίνα Μπόμπα: Βγήκαν από το μαιευτήριο

0
498
Ακολουθήστε μας στα social media

Σάκης Τανιμανίδης -Χριστίνα Μπόμπα: Βγήκαν από το μαιευτήριο

Σάκης Τανιμανίδης -Χριστίνα Μπόμπα: “Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου”, λέει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βγήκαν τρισευτυχισμένοι από το μαιευτήριο μαζί με τις δίδυμες κόρες τους. Το ζευγάρι σταμάτησε για λίγο μπροστά στους δημοσιογράφους και τις κάμερες για να κάνει δηλώσεις. Η συγκίνηση και η χαρά περίσσευαν…


«Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε. Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα, πολύ συγκινημένη, δήλωσε: «Πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε μέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι εύκολα. Όταν μου τις έδωσαν και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου».

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ο Σάκης Τανιμανίδης πρόσθεσε στο τέλος: «Με τρεις γυναίκες στο σπίτι θέλω να λιώνω σαν βούτυρο στο πάτωμα! Τρελαίνομαι, τις αγαπάω, πεθαίνω»!