Περιφέρεια Αττικής: Ενημερωτικό υλικό για τα κουνούπια

0
721
Ακολουθήστε μας στα social media

✔️Παραδώσαμε σήμερα στους Δήμους #Παπάγου_Χολαργού και #Φιλοθέης_Ψυχικού έντυπο υλικό (φυλλάδια, αφίσες) για την ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση κουνουπιών.
👉Ως Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα θα κινηθούμε όλο το προσεχές διάστημα με ενημερωτικές δράσεις μαζί με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με τους Δήμους ώστε να συνδράμουμε στην καλύτερη δυνατή διαχείριση των κουνουπιών όσο και των συνεπειών που προκαλούν.
➕Στο περιθώριο της διανομής υλικού, είχα την ευκαιρία να ενημερώσω το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Χ. Πετράκη, αλλά και τους Αντιδημάρχους Φιλοθέης Ψυχικού Ε. Ζέππου και Γ.Παπαχρόνη για τη διενέργεια #δωρεάν rapid test ανίχνευσης Covid 19 που πραγματοποιείται καθημερινά από την Περιφέρεια Αττικής, τον ΙΣΑ και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στην Π.Ε Βορείου Τομέα Αθηνών (Λ. Κηφισιάς 20 παραπλεύρως της Διεύθυνσης Μεταφορών από τις 10.30 έως τις 14.30)
✅Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης Giorgos Patoulis και η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έχουν ως βασικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας και το αποδεικνύουν έμπρακτα καθημερινά!ς