Πεντέλη: Διαδικασία επιστροφής ενιαίου ανταποδοτικού τέλους

0
536
Ακολουθήστε μας στα social media

Πεντέλη: Διαδικασία επιστροφής ενιαίου ανταποδοτικού τέλους

Πεντέλη:Ανακοινώνεται ότι μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30/6/2020, που ελήφθη σε εφαρμογή της παρ. 8 του Άρθρου 37 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 20/3/2020, οι επιχειρήσεις που διέκοψαν ή περιόρισαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, έχουν τη δυνατότητα απαλλαγής από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ίσχυσαν οι περιορισμοί και για τα αναλογούντα στο χρονικό διάστημα αυτό τέλη παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου.
Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων προκειμένου να τους επιστραφούν τα τέλη αυτά καλούνται να προσκομίσουν στο πρωτόκολλο του Δήμου Πεντέλης (Καλαμβόκη 2α Μελίσσια, Ισόγειο) έως την 30ή Σεπτεμβρίου τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 

Πεντέλη: Διαδικασία επιστροφής ενιαίου ανταποδοτικού τέλους
Πεντέλη: Διαδικασία επιστροφής ενιαίου ανταποδοτικού τέλους
  • Έγγραφο της ΔΟΥ από το οποίο αποδεικνύεται η αναστολή της λειτουργίας της επιχείρησης για το χρονικό διάστημα που ίσχυσαν οι περιορισμοί.
  • Έγγραφο από το Μητρώο της ΔΟΥ στο οποίο αποδεικνύεται ο ΚΑΔ της επιχείρησης.
  • Αντίγραφο λογαριασμού κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται η επιχείρηση, καθώς και αντίγραφο της σχετικής εξόφλησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com