Πατέρας ονόμασε το παιδί του… «μάρκετινγκ» γιατί πιστεύει ότι έτσι θα έχει μια ευκολότερη ζωή

0
74

Πατέρας ονόμασε το παιδί του… «μάρκετινγκ» γιατί πιστεύει ότι έτσι θα έχει μια ευκολότερη ζωή

Ένας πατέρας από τη Ρωσία έκανε μια ασυνήθιστη επιλογή για το όνομα του νεογέννητου παιδιού του.. το ονόμασε «μάρκετινγκ»!

Ένας κάτοικος της πόλης Πένζα της Ρωσίας ονόμασε τον νεογέννητο γιο του… «μάρκετινγκ», με την ελπίδα ότι αυτό το ιδιαίτερο όνομα θα τον βοηθήσει στη ζωή του.

Σύμφωνα με το κανάλι TelegramBaza, ο πατέρας του μωρού, Ντμίτρι Μπαντσουκόφ, δήλωσε ότι πήρε την απόφαση να ονομάσει το παιδί του «Μάρκετινγκ» λόγω του θαυμασμού του γι’ αυτόν τον οικονομικό κλάδο.

Κατά την άποψή του, ο γιος του, με ένα τέτοιο ασυνήθιστο όνομα, θα είναι σε θέση στο μέλλον να επιτύχει οποιονδήποτε στόχο: Εύκολα θα μπει σε ένα πανεπιστήμιο, εύκολα θα κάνει γνωριμίες με κορίτσια, εύκολα θα βρει μια καλή δουλειά και γενικά θα έχει επιτυχίες!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γονείς του μωρού έχουν ήδη δηλώσει επίσημα το όνομά του στο μητρώο και έχουν λάβει το πιστοποιητικό γέννησης. Εν τω μεταξύ, όπως παραδέχτηκε ο μπαμπάς, οι παππούδες του μωρού δεν ξέρουν ακόμη τίποτα για την απόφαση αυτή.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσίας, τα παιδιά έχουν δικαίωμα να αλλάξουν μόνα τους τα ονόματά τους όταν φτάσουν στην ηλικία των 14 ετών.

 

Από το 2017, στη Ρωσία ισχύει ο νόμος που απαγορεύει να δίνει κάποιος σε παιδιά ονόματα που περιέχουν υβριστικούς προσδιορισμούς, αριθμούς, σύμβολα, καθώς και ενδείξεις τάξεων και τίτλων.