Παράδοση ειδών στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

0
251
Εκτός από την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου που όπως καταλαβαίνετε προκάλεσε μια σχετική «αναστάτωση» και την ανάλογη κουβέντα και τα γέλια-πειράγματα μεταξύ των παιδιών στο σχολείο, αυτό που έγινε ήταν κάτι πολύ ουσιαστικό.
Για την ιστορία, είχαμε ξεκινήσει από το τέλος Νοεμβρίου την προσπάθεια να μαζέψουμε ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για το Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Ο ΕΕΣ με τα είδη αυτά ενισχύει οικογένειες που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, Έλληνες και αλλοδαπούς, που ζουν στα όρια ή και κάτω από τα όρια της φτώχειας καλύπτοντας μόνιμες ανάγκες. Από τότε παρά την όποια διαφοροποίηση-χρονικά-από τον αρχικό σχεδιασμό σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε και να παραδώσουμε χθες τελικά στον ΕΕΣ μετά από διαλογή και ταξινόμηση…..
…..41 κούτες με είδη ρουχισμού και παπούτσια για όλες τις ηλικίες και τα δύο φύλλα. Επίσης είδη προσωπικής υγιεινής και κάποια τρόφιμα.

Την προσπάθειά μας αυτή υποστήριξε και συνέβαλε με όλους τους τρόπους και ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Πάνω από όλα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και των δύο σχολείων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδειξαν παντού την ευαισθησία τους απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας. Της δικιάς τους εποχής…….