Παπάγου – Χολαργού : Αυτοί είναι οι επτά υποψήφιοι

0
719
Ακολουθήστε μας στα social media

Παπάγου – Χολαργού : Αυτοί είναι οι επτά υποψήφιοι

Οι επτά υποψήφιοι που διεκδικούν μια θέση στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού είναι οι εξής: ο Ηλίας Αποστολόπουλος , Δημήτρης Τούτουζας, Δημήτρης Οικονόμου, Απόστολος Καρανικόλας,  Αντώνης Ρεκλείτης, Μαρία Σιώτου, και Περικλής Ζήκας.

 Ηλίας Αποστολόπουλος – Μαζί για την πόλη μας 

Αγαπητές και Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Ζούμε σε έναν από τους πιο όμορφους Δήμους της Αττικής. Και σε ολόκληρη τη διαδρομή που έχουμε διανύσει μαζί, η κοινή μας προσπάθεια έχει έναν στόχο: Μέρα με τη μέρα, η καθημερινότητά μας να γίνεται όλο και καλύτερη.
Δημοτική αρχή, εργαζόμενοι στον Δήμο και πολίτες, ενώνουμε δυνάμεις και προσπαθούμε συστηματικά για το καλό της πόλης μας, με πρόγραμμα και συνέπεια σε αυτό. Ακόμα και μέσα σε συνθήκες αντίξοες  και σε πρωτόγνωρες για όλους κρίσεις, που προέκυψαν μέσα σε αυτά τα χρόνια. Αν και έχουμε ακόμη να κάνουμε πολλά, νιώθουμε την ικανοποίηση να βλέπουμε την προσπάθεια που μέχρι σήμερα έχουμε καταβάλει, να αποδίδει καρπούς.
Σήμερα, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ανταποκρίνεται όλο και περισσότερο στους απαιτητικούς ρυθμούς της εποχής μας, αξιοποιώντας την καινοτομία και προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες. Δημιουργούμε νέες υποδομές και εκσυγχρονίζουμε τις υφιστάμενες, για όλες και όλους τους πολίτες και ιδίως για τις νέες και τους νέους μας, για τα παιδιά μας. Παράλληλα, δίνουμε έμφαση στην προστασία όσων έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Με πραγματικό ενδιαφέρον για το περιβάλλον, εργαζόμαστε για τη βιωσιμότητα,
συντηρώντας το πράσινο πλούσιο και την πόλη καθαρή. Και βέβαια, επιμένουμε στην οικονομική μας αυτοδυναμία, ώστε να μπορούμε με ασφάλεια να σχεδιάζουμε το μέλλον μας.
Σε αυτό το ρυθμό και με αυτούς τους στόχους, θέλουμε να συνεχίσουμε να προχωράμε, για κάθε πολίτη και για κάθε γειτονιά.
Στις επόμενες σελίδες, παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια ένα μικρό δείγμα όσων πετύχαμε, όλοι μαζί, τα τελευταία χρόνια. Με το βλέμμα πάντα στο μέλλον και σε όσα ακόμα μπορούμε να δημιουργήσουμε στη συνέχεια Μαζί, για την Πόλη μας.
Φιλικά,
Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Δημήτρης Τούτουζας – Συν – Πολις Παπάγος-Χολαργός

 

Η διορία με της κατάθεσης έληξε προχθές το βράδυ, η κατάθεση των ψηφοδελτίων κατατέθηκαν και τους από τους 7 συνδυασμούς.

Ο κάθε ψηφοφόρος στης εκλογές έχει την δυνατότητα να ψηφίσει από 0 έως 4 ψηφοφόρους στης δημοτικές εκλογές ,εννοείτε ο Δήμαρχος δεν χεριάζετε σταυρό .

Ευχόμαστε καλό και δημιουργικό διάλογο για το καλό του δήμου  ,σε όλους τους υποψήφιους Δήμαρχους και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους .