Πανσέληνος: Υπέροχη παίζοντας με τον φακό της φωτογραφικής μηχανής

0
348

Πανσέληνος: Υπέροχη παίζοντας με τον φακό της φωτογραφικής μηχανής

Πανσέληνος: Και σήμερα έχουμε ένα από τα υπέροχα φεγγάρια αν και το βράδυ ξημερώνοντας Παρασκευής θα είναι το καλύτερο φεγγάρι που έχετε δει ποτέ.

Δείτε σήμερα το φεγγάρι που κατέγραψε ο φακός της Βόρειας Γειτονιάς όταν έπαιζε με τον φακό της φωτογραφικής μηχανής υπέροχες εικόνες …

Αύριο θα έχουμε ακόμα ποιο όμορφες φωτογραφίες και καλό θα είναι όλοι εσείς να βγείτε και να απολαύσετε το υπέροχο φεγγάρι που θα έχουμε την δυνατότητα όλοι να απολαύσουμε είτε από τα μπαλκόνια μας είναι από τις αυλές μας είναι από κάποιο πάρκο απλά προσοχή κρατάμε τις αποστάσεις.

Πανσέληνος: Υπέροχη παίζοντας με τον φακό της φωτογραφικής μηχανής
Πανσέληνος: Υπέροχη παίζοντας με τον φακό της φωτογραφικής μηχανής

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.