Παγιδευμένοι: οι ηθοποιοί και χαρακτήρες της σειράς του Ant1

0
834
Ακολουθήστε μας στα social media

Παγιδευμένοι: οι ηθοποιοί και χαρακτήρες της σειράς του Ant1

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Εισαγγελέας. Η δικαιοσύνη, το καθήκον και η ηθική είναι γι’ αυτόν πάνω απ’ όλα. Οταν ο αδελφός του κρίνεται ύποπτος για φόνο και ο ίδιος αναγκάζεται να συνεργαστεί με τη δικηγόρο Αννα Ροδίτη, πολλά από τα στιβαρά «πιστεύω» του θα ανατραπούν.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Πατέρας του Δημήτρη και διοικητής της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών Πειραιά. Ειλικρινής, με βαθιά αίσθηση του καθήκοντος και αυστηρών αρχών. Δεν μπόρεσε ποτέ να χτίσει μια σχέση αγάπης με τον μικρότερο γιο του, Θοδωρή, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς σε μπελάδες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Ο μικρότερος αδελφός του Δημήτρη. Ευαίσθητος, πληγωμένος, αντιδραστικός. Προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή του πατέρα του με παραβατική συμπεριφορά.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Πατέρας του Σπύρου, χρόνια απομακρυσμένος και χωρίς καμία επαφή με την οικογένειά του. Βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να ελέγχει τον υπόκοσμο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΓΟΥΤΗΣ Αστυνόμος Α΄ στη Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών Πειραιά, υφιστάμενος του Σπύρου Μαρκέτου και κολλητός φίλος του Δημήτρη. Εξυπνος, καλός, και με έντονο χιούμορ.

ΜΥΡΤΩ ΡΟΔΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ ΡΟΔΙΤΟΥ Η μικρότερη αδελφή, η οποία είναι φοιτήτρια. Της αρέσει η «μεγάλη ζωή». Έχει πάρει σκοτεινά μονοπάτια.

ΧΡΥΣΑ ΡΟΔΙΤΗ – ΣΟΦΙΑ ΦΑΡΑΖΗ Η μεγαλύτερη αδελφή της Αννας. Αβουλη, καταθλιπτική, νιώθει κατώτερη από την Αννα. Παντρεμένη από πολύ μικρή με τον Νίκο, έχουν μία κόρη.Είχαν και έναν γιο, τον οποίο έχασαν.

ΥΒΟΝΝΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ-ΧΑΤΖΗ – ΤΑΜΙΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ Η σύζυγος του Αλέκου και μητέρα του Αγγελου. Κομψή, ψυχρή, μια γυναίκα καταπιεσμένη, χωρίς χαρά και χωρίς όνειρα. Ο πόνος που θα νιώσει θα την κάνει να δει το πραγματικό πρόσωπο του άντρα της και να σπάσει μια για πάντα τα δεσμά της.

ΑΛΕΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ – ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΣ Ο Αλέκος είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης μιας τεράστιας δικηγορικής εταιρείας. Φιλόδοξος, άπληστος, βαθιά ανήθικος. Έχει μια έντονα συγκρουσιακή σχέση με τον γιο του Αγγελο, επίσης δικηγόρο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΙΔΗ – ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΡΑΔΟΥ Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη. Είναι δικαστής που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Οργανωτική, καθώς πρέπει, χαμηλών τόνων. Αγαπάει βαθιά τον Δημήτρη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ – ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΡΗΣ Εισαγγελέας στην Εισαγγελία Πειραιά μαζί με τον Δημήτρη. Ψυχρός, τυπικός, φιλόδοξος και κλειστός. Με τον Δημήτρη είναι φίλοι και συνεργάτες χρόνια. Είναι θυμωμένος, μαζί του γιατί διέλυσε τον αρραβώνα του με την αδελφή του.

ΑΝΝΑ ΡΟΔΙΤΗ ΜΑΡΘΑ – ΛΑΜΠΙΡΗ-ΦΕΝΤΟΡΟΥΦ Μάχιμη δικηγόρος, Εξυπνη, σπιρτόζα, πεισματάρα και δυναμική, μετέρχεται όλων των μέσων για να φτάσει στην αλήθεια, ακόμη και με παράτυπους τρόπους. Δεν θέλει ποτέ να δείχνει αδύναμη. Η συνάντησή της με τον Δημήτρη θα είναι καθοριστική και θα τη φέρει αντιμέτωπη με όλα όσα προασπίζεται.

ΚΟΣΜΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Ο πατέρας της Αννας. Περήφανος, συντηρητικός, με αυστηρές ηθικές αρχές και οικογενειακές αξίες. Ηταν καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού, αλλά κατηγορήθηκε άδικα για λαθρεμπόριο και φυλακίστηκε έξι χρόνια.

ΕΙΡΗΝΗ ΡΟΔΙΤΗ – NTINA ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Η μητέρα της Αννας. Είναι νοικοκυρά. Αν και φαίνεται παθητικός χαρακτήρας, στην πραγματικότητα είναι μια γυναίκα χειριστική και σκληρή. Εχει τρεις κόρες. Η ζωή θα της δείξει τα λάθη της.

ΝΙΚΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ – ΣΟΛΩΝ ΤΣΟΥΝΗΣΙ Ο άνδρας της Χρύσας. Τραπεζικός υπάλληλος, γοητευτικός, εγωιστής, αλλά και αδύναμος χαρακτήρας, αισθάνεται ότι βρίσκεται σε έναν γάμο που έχει πια τελειώσει, Καλός πατέρας, τυπικός σύζυγος.