Πάρκο Γουδή: Συνάντηση Δημάρχου με Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

0
125

Πάρκο Γουδή: Συνάντηση Δημάρχου με Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Πάρκο Γουδή:  Μετά από πρωτοβουλία του Δήμου μας, του Δημάρχου Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis, του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, Δήμαρχος Ζωγράφου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη Kostis Hatzidakis, με θέμα το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και παρόντες τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Σχεδιασμού Δημήτρη Οικονόμου και τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιο Μπακογιάννη. Ο Υπουργός έθεσε το περίγραμμα και το χρονοδιάγραμμα των δράσεων που θα ακολουθήσουν για μια πιο “πράσινη Αθήνα με ποιότητα ζωής”, όπως δήλωσε

Προσωπικά αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και δικαιωμένος για τη συνεπή μας θέση υπέρ ενός ενιαίου και αδιαίρετου Μητροπολιτικού Πάρκου και ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς στη συνάντησή μας με τον Υπουργό, μπήκε ένας συγκεκριμένος και χρονικά προσδιορισμένος στόχος.
Προχωράμε με κοινή βούληση, σε μια εποχή όπου οι συνθήκες επιβάλλουν αποτελεσματικές πολιτικές σε ζητήματα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.