Ξεκινά κύκλος διαλέξεων με δωρεάν μαθήματα για την ευεξία στη Νέα Ιωνία

0
129
διαφήμιση

Ξεκινά κύκλος διαλέξεων με δωρεάν μαθήματα για την ευεξία στη Νέα Ιωνία

Μαθήματα ευεξίας: Ο Δήμος Νέας Ιωνίας και η Ένωση Ρουμελιωτών, στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση της Δια Βίου Μάθησης διοργανώνουν κύκλο διαλέξεων με τίτλο «Η Επιστήμη της Ευεξίας» και με 8 ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ζωής από καταξιωμένους ομιλητές που πρόκειται να διέλθουν αναλυτικά και διαδραστικά ζητήματα της καθημερινότητας.
Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, πλησίον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας, έναντι Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου).
Ξεκινά κύκλος διαλέξεων με δωρεάν μαθήματα για την ευεξία στη Νέα Ιωνία
Ξεκινά κύκλος διαλέξεων με δωρεάν μαθήματα για την ευεξία στη Νέα Ιωνία

Τα θέματα θα αναπτύξουν Ιατροί, Ψυχολόγοι, Διατροφολόγοι, Βοτανολόγοι, Σωματο-ψυχοπαιδαγωγοί, Coaches σε οκτώ μαθήματα. Στο τελευταίο μάθημα θα γίνει απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης με προϋπόθεση παρακολούθησης, τουλάχιστον έξι μαθημάτων.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 5/2/2020
«Η τεράστια σημασία του Φυσικού Τοκετού». Εισηγήτρια: κα. Ελευθερία Δημοπούλου, Ανεξάρτητη Μαία, Πρόεδρος του Σωματείου για την προαγωγή του Φυσικού Τοκετού «Ευτοκία»
Τετάρτη 12/2/2020
«Οι επιλογές της διατροφικής καθημερινότητας που καθορίζουν την υγεία». Εισηγήτρια: Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, Κλινικός Διαιτολόγος, Διατροφολόγος Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Τετάρτη 19/2/2020
«Οι ιδιότητες των βοτάνων στη μαγειρική». Εισηγήτρια: κα. Βασιλική Χασιώτη, Βοτανοθεραπεύτρια
Τετάρτη 26/2/2020
«Εξουδετερώστε τις αρνητικές σκέψεις», Εισηγητής: Δημήτριος Φλαμούρης, Coach θετικής ψυχολογίας
Τετάρτη 4/3/2020
«Ιπποκράτεια προσέγγιση στην ευεξία», Εισηγητής κ. Αλέξανδρος Τηλικίδης, Ιατρός Φυσικής Ιατρικής
Τετάρτη 11/3/2020
«Η συνέργεια της φύσης στην επίτευξη της εσωτερικής και εξωτερικής μας ισορροπίας», Εισηγήτρια κα. Κλειώ Αποστολάκη, Ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια
Πέμπτη 26/3/2020
«Σωματοπαιδαγωγική – Φασιαθεραπεία (μέθοδος Denis Bois)», Εισηγητές: κα. Άσπα και κ. Κώστας Σαμοϊλης, Ελληνικό Κέντρο Σωματο – ψυχοπαιδαγωγικής ΚΙΝΟΥΝ
Τετάρτη 1/4/2020
«Πώς να δίνουμε νόημα στη ζωή μας», Εισηγήτρια: κα. Ευγενία Δουβαρά, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος, Msc
Υπεύθυνη προγράμματος: Βασιλική Τραϊκοπούλου 6944 651904,
Εγγραφές: traikopoulouvasiliki@gmail.com enosiroumeliotonionias@yahoo.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.