Ντάνι Μάστερσον: Συνελήφθη ο ηθοποιός, κατηγορείται για 3 βιασμούς

0
166

Ντάνι Μάστερσον: Συνελήφθη ο ηθοποιός, κατηγορείται για 3 βιασμούς

Ο ηθοποιός Ντάνι Μάστερσον αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων την Τετάρτη, αφού συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τρεις βιασμούς.

Ο ηθοποιός Ντάνι Μάστερσον συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό τριών γυναικών μεταξύ 2001 και 2003, ανέφεραν οι Αρχές.

Ο 44χρονος κατηγορήθηκε για τρεις κατηγορίες βιασμού ασκώντας φόβο στα φερόμενα ως θύματά του, σύμφωνα με δήλωση του επαρχιακού εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός ενσαρκώνοντας τον Steven Hyde στο ‘70’s ​​Show από το 1998 έως το 2006, συνελήφθη την Τετάρτη και αφέθηκε ελεύθερος μ’ εγγύηση 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων ώρες αργότερα, σύμφωνα με το Τμήμα του Σερίφη του Λος Άντζελες.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου. Εάν καταδικαστεί, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και 45 χρόνια φυλάκισης.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Μάστερσον, ο οποίος κατηγορείται με το πλήρες όνομά του Ντάνιελ Πέτερ Μάστερσον, κατηγορείται για τον βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας μεταξύ Ιανουαρίου και Δεκεμβρίου 2001.

Κατηγορείται επίσης ότι βίασε μια 28χρονη γυναίκα τον Απρίλιο του 2003 και μια 23χρονη γυναίκα, μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του ίδιου έτους ενώ οι εισαγγελείς δεν υπέβαλαν κατηγορίες σε δύο ακόμα υποθέσεις λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων.