Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

0
376
Ακολουθήστε μας στα social media

Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα:Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, και αυτές του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 55 τ. Α΄/11-3-2020) καθώς και της αριθ. 40 εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ. την 14η του μηνός Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος-Γραφείο Δημάρχου) σε κεκλεισμένων των θυρών (στα πλαίσια των ληφθέντων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού) τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:
Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής
Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Πρόσκληση Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Α. Έγκριση αποτελέσματος κλήρωσης για την Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ(1. Κ.Χ. ΤΟΥΡΑΛΙ 2. ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ) », Α.Μ. 90/2018 Β. Επικαιροποίηση της 02/2020 απόφασης Ο.Ε. ως προς το Β σκέλος: «Κατάρτιση όρων δημοπράτησης διαγωνισμού».
2. Έγκριση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού ΠΠΙΕΔ οικ. έτους 2020, βάσει της αριθ. 14/2020 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
3. Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθ. 11/2020 απόφασης Ειρηνοδικείου Ν.Ιωνίας (υπόθεση αγωγής Αικ. Αβραμίκου κλπ. κατά Δήμου για επιδόματα ετών 2017-2018).
4. Άσκηση ή μη του ενδίκου μέσου της εφέσεως κατά της υπ’ αριθ. 4745/2020 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών (υπόθεση οφειλής Νικ. Δρουγούτη για Πρωτομαγιά έτους 2011).
• Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com