Νέα Ερυθραία: Εκκωφαντική έκρηξη τη νύχτα – Ισοπεδώθηκε κατάστημα

0
242
Ακολουθήστε μας στα social media

Νέα Ερυθραία: Εκκωφαντική έκρηξη τη νύχτα – Ισοπεδώθηκε κατάστημα

Εκκωφαντική έκρηξη τη νύχτα στη Νέα Ερυθραία προκάλεσε ολική καταστροφή σε παντοπωλείο. Η έκρηξη οφείλεται σε εμπρηστικό μηχανισμό, που τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο του καταστήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βόμβα που τοποθέτησαν οι άγνωστοι ήταν μεγάλης ισχύος με υπολείμματά της να έχουν ήδη περισυλλεγεί από τους άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στο κατάστημα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Στροφιλίου στη Νέα Ερυθραία.

Κατά πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ οι δράστες που έβαλαν τη βόμβα ήταν δύο. Αφού έσπασαν τον υαλοπίνακα, άφησαν τη βόμβα και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το τι συνέβη στην περιοχή με το υλικό να έχει παραδοθεί στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Οι ιδιοκτήτες της οικογενειακής επιχείρησης από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι δεν είχαν δεχθεί απειλές ούτε και είχαν κάποια διένεξη το προηγούμενο διάστημα.