Μιχάλης Υφαντής: Καθαρισμός της Λίμνης στο Άλσος Παπάγου και στο γήπεδο τένις Νευροκοπίου

0
121

Μιχάλης Υφαντής: Καθαρισμός της Λίμνης στο Άλσος Παπάγου και στο γήπεδο τένις Νευροκοπίου

Μιχάλης Υφαντής: Με το που ξεκίνησε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Παπάγου και Αθλητισμού  κ. Μιχάλης Υφαντής έπιασε άμεσα δουλειά ξεκινώντας από την λίμνη στο Άλσος Παπάγου ενώ στην συνέχεια έγινε και καθαρισμός στα γήπεδα τένις Νευροκοπίου. Αντιδήμαρχος σε συνδυασμό με την Εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού.

Δείτε τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Παπάγου κ. Υφαντής 

”Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους εθελοντές της

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού

,που για ακόμη μια φορά με την απαράμιλλη προσφορά τους και τη συνδρομή τους, υποστήριξαν την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιούργησε η πρωτοφανή νεροποντή, στα γήπεδα τένις Νευροκοπίου του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου και της λίμνης στο Άλσος Παπάγου.”

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com