Μιχάλης Τράκας – Μιχάλης Υφαντής: Χρόνια πολλά στους πετυχημένους αντιδημάρχους μας

0
157

Μιχάλης Τράκας – Μιχάλης Υφαντής: Χρόνια πολλά στους αντιδημάρχους μας

Μιχάλης Τράκας: Αντιδήμαρχος Τεχνικών  ‘Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας. Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Τράκας μας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι ένας από τους ποιο εργατικούς αντιδημάρχους του Ηλία Αποστολόπουλου, και μας το έχει αποδείξει με τα έργα του. Μέσα στο καλοκαίρι μαζί με τον δήμαρχο αλλά και τους υπαλλήλους του δήμου Παπάγου – Χολαργού απέδειξαν πως  τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν υπάρχει όρεξη για δουλειά και μεράκι για να βοηθήσεις, να διορθώσεις και να φτιάξεις πράγματα από το μηδέν.

Έτσι μας απέδειξε φέτος τον Σεπτέμβριο νέα σχολεία ανανεωμένα με καινούργιες τουαλέτες, βαμμένα τόσο μέσα όσο και έξω οι τοίχοι του σχολείου  με νέα γήπεδα για να παίζουν τα παιδιά μας. Φέτος φτιάχτηκαν σχεδόν όλα τα σχολεία του δήμου μας. Ένα στοίχημα που το πέτυχαν και με το παραπάνω. Νέα πλατεία στον Άνω Χολαργό. Κατασκευές νέων πεζοδρομίων, δρόμων, σε Χολαργό και Παπάγο. Ανακαινίσεις παιδικών χαρών τόσο στον Χολαργό όσο και στο Παπάγο κάποιος ολική ανακαίνιση σε κάποιος μερική ανακαίνιση. Αντικατάσταση όλων των λαμπών τόσο στον Χολαργό όσο και στο Παπάγο με λάμπες led.  Και πάρα πολλά έργα και προβλήματα που αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση. Είναι πολύ λίγα και φτωχά τα λόγια μας μπροστά σε αυτά τα έργα που έχει κάνει ο Μιχάλης Τράκας.

Μιχάλης Υφαντής, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Παπάγου και Αθλητισμού 

Ο Μιχάλης Υφαντής κατέβηκε υποψήφιος στα κοινά τις τελευταίες εκλογές πριν έναν χρόνο περίπου. Με το που βγήκε υποψήφιος ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος τον είχε εμπιστευτεί ως άμισθο  αντιδήμαρχο και τα πήγε περίφημα έτσι με την αλλαγή την αντιδημάρχων αποφάσισε να του αυξήσει τις αρμοδιότητές του. Ο Μιχάλης Υφαντής σε καθημερινή βάση είναι αυτός που βρίσκετε στον δρόμο για να μπορέσει να είναι όλα πεντακάθαρα στην κοινότητα Παπάγου, και το έχει αποδείξει αν κάποιος κάνει μια βόλτα στο Παπάγου

Η αγάπη του για τον Αθλητισμό φαίνεται σε καθημερινή βάση αφού μία από τις αρμοδιότητές του είναι η εποπτεία για την ορθή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. ,  καθώς και την παρακολούθηση των εργασιών συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας.

Εμείς να τους ευχηθούμε Χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή να συνεχίζουν να ομορφαίνουν τον δήμο μας με τις υπέροχες ιδέες τους και έργα τους που δίνουν μια διαφορετικότητα στον δήμο Παπάγου -Χολαργού.

Χρόνια σας Πολλά …