Μαρούσι: Στήριξη διανομής γευμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Περιφέρεια Αττικής

0
609
Ακολουθήστε μας στα social media

Μαρούσι: Στήριξη διανομής γευμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Περιφέρεια Αττικής

Μαρούσι: Ενημέρωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, για την εξέλιξη της διαδικασίας που αφορά σε διανομή γευμάτων σε ευάλωτους πολίτες του Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μάϊου 2020 από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Αμαρουσίου.

Μαρούσι: Στήριξη διανομής γευμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Περιφέρεια Αττικής
Μαρούσι: Στήριξη διανομής γευμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Περιφέρεια Αττικής

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών και υλοποίηση από την Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Αμαρουσίου, υποστηρίζει την ήδη τρέχουσα διαδικασία σίτισης ευπαθών συμπολιτών μας με 260 επιπλέον γεύματα σε καθημερινή βάση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της υγειονομικής επιδημίας.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την επίσκεψη και ενημέρωση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου δήλωσε: «Η πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών και η υλοποίηση από την Περιφέρεια Αττικής, σε συνδυασμό με το ήδη διαμορφωμένο πρόγραμμα σίτισης του Δήμου μας, δημιουργούν μία πολύ ισχυρή ομπρέλα προστασίας για τους ευάλωτους Μαρουσιώτες. Αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις ουσίας πως οι δυνάμεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι εθελοντές στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη και όλοι μαζί ξεπερνούμε τις δυσκολίες».

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.