Μαρία Κίτσου: Η φωτογραφία από τα φοιτητικά της χρόνια που αποδεικνύει ότι θα μπορούσε να είναι σταρ Ελλάς

0
2165
Ακολουθήστε μας στα social media

Μαρία Κίτσου: Η φωτογραφία από τα φοιτητικά της χρόνια που αποδεικνύει ότι θα μπορούσε να είναι σταρ Ελλάς

Μαρία Κίτσου: Η γνωστή ηθοποιός συμμετείχε τη φετινή σεζόν στην πιο επιτυχημένη σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος γίνεται φυσικά για την τηλεοπτική σειρά του «ANT1», «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, η Ελληνίδα ηθοποιός δεν έγινε γνωστή από τη συγκεκριμένη σειρά. Αυτό, διότι η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει κατά το παρελθόν σε διάφορα κόνσεπτ υποκριτικής.

Μαρία Κίτσου: Οι σπουδές της διάσημης ηθοποιού

Η ηθοποιός έκανε σπουδές στο τμήμα Θεολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά στα 24 της χρόνια αποφάσισε να δώσει εξετάσεις και πέρασε στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε να παίζει στον κινηματογράφο και το θέατρο και η αρχή της έγινε. Το fan page της σειράς κοινοποίησε τρεις σπάνιες φωτογραφίες όπου βλέπουμε την Μαρία Κίτσου πριν από 12 χρόνια την εποχή που έπαιζε στην ταινία «Ο τελευταίος γυρισμός».

Χαμογελαστή και ξέγνοιαστη πάνω σε ένα ποδήλατο, κεφάτη στην παραλία αλλά και σε σκηνή από την ταινία, η Μαρία Κίτσου ξεχώρισε και οι φωτογραφίες αυτές μας άρεσαν πολύ και σας τις δείχνουμε στις παρακάτω φωτογραφίες. Κάντε, λοιπόν, μια βόλτα και δείτε την ηθοποιό ως φοιτήτρια και στην έναρξη της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας!

Μαρία Κίτσου: Ακολουθούν πέντε φωτογραφίες της γνωστής ηθοποιού ως φοιτήτρια

Επιπλέον, φωτογραφίες της γνωστής ηθοποιού ως φοιτήτρια

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες της γνωστής ηθοποιού ως φοιτήτρια